• Δικαιούχοι Προγράμματος

  Στο πρόγραμμα μπορούν να λάβουν μέρος Ιδιωτικές Επιχειρήσεις και φορείς του Δημόσιου τομέα με προσωπικό ασφαλισμένο στο ΙΚΑ.
 • Ιδανικό για ..

  Επιχειρήσεις των οποίων το μέγεθος και η κλίμακα απαιτούν σύγχρονη διαχείριση του ανθρώπινου τους δυναμικού.
 • Εκπαίδευση- Κατάρτιση Ανθρώπινου Δυναμικού

  Σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις –ιδιαίτερα- του Τουριστικού κλάδου αφού η βελτίωση των γνώσεων και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων
 • Κόστος για την επιχείρηση

  Δωρεάν, με την αξιοποίηση συγκεκριμένων πόρων που έτσι και αλλιώς καταβάλλουν μέσω των εισφορών υπέρ ΛΑΕΚ (αποτελούν μέρος των εργοδοτικών
 • 1

Το ΚΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ αλλάζει τα δεδομένα στα προγράμματα ΛΑΕΚ με την προσαρμογή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε αυτό που πραγματικά χρειάζεται η κάθε επιχείρηση με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό της. Μια βασική προϋπόθεση που συχνά ή σχεδόν πάντα «θυσιάζεται» στη λογική ενός γρήγορου και πρόχειρου προγράμματος κατάρτισης το οποίο ακόμα και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν ως μια τυπική, ανούσια υποχρέωση. Στόχος μας είναι να θέσουμε σε νέα βάση, ένα πλαίσιο συνεργασίας με τις κορυφαίες επιχειρήσεις του τόπου μας.

Κάλεσε τώρα στο 2810 280280 για να αναζητήσουμε από κοινού το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε άμεσα και αξιόπιστα στο ρόλο ενός χρήσιμου συνεργάτη- παρόχου ολοκληρωμένων, ποιοτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών κατάρτισης για τις επιχειρήσεις σας.

 • Με υποστηρικτικό διοικητικό μηχανισμό που είναι σε θέση να απαλλάξει τις επιχειρήσεις σας από το γραφειοκρατικό «βάρος» των διαδικασιών υλοποίησης των προγραμμάτων
 • Με έμπειρους, πιστοποιημένους εκπαιδευτές σε έναν από τους πιο σύγχρονους –πιστοποιημένους- χώρους κατάρτισης στη Κρήτη, με δυνατότητα χρήσης νέων, πλήρως εξοπλισμένων εργαστηρίων εντός της υποδομής για την πρακτική των εκπαιδευομένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!

 laek