Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Μαγειρική

 

 

Ο Τάσος Παπαδάκης κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου και διαμένει μόνιμα. Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης απαριθμεί δεκάδες ξενοδοχειακές Μονάδες, στις οποίες έχει εργασθεί στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Το πάθος και η αγάπη του για τη μαγειρική και τη δημιουργία αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες στο να λάβει εκπαίδευση από Σχολές Μαγειρικής της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το γνωστικό του αντικείμενο, πέραν των σπουδών του, έχει εμπλουτιστεί με δεκάδες σεμινάρια μαγειρικής σε Ελλάδα, Ελβετία και Αμερική, καθώς έχει συμμετάσχει και σε διαγωνισμούς εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, διατελεί καθήκοντα Executive Chef σε Ξενοδοχειακή Μονάδα 5+ στην Κρήτη, ενώ επί σειρά ετών διατηρούσε εστιατόριο πολυτελείας στο Ηράκλειο.

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα Μαγειρικής απευθύνεται σε Επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους αντικείμενο, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και δεξιότητές τους, προτείνοντας νέες τάσεις και κατά συνέπεια επεκτείνοντας το νέο πελατολόγιο της επιχείρησης στην οποία δραστηριοποιούνται.

Με την ολοκλήρωση του ταχύρρυθμου προγράμματος ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να προτείνει και να καταρτίσει το μενού της επιχείρησης, να αξιολογήσει τις προσφερόμενες πρώτες ύλες, να εξοικονομήσει πόρους, βάσει της ορθής κοστολόγησης των υλικών παρασκευής και τέλος, να εντάξει νέες τάσεις μαγειρικής με υψηλή ζήτηση στους καταλόγους φαγητού.

Διδακτικές / Θεματικές Ενότητες του προγράμματος

  • Δημιουργική Μαγειρική
  • Μενού διαφόρων διατροφικών ιδιαιτεροτήτων (διαβητικών, vegan, vegetarian, glouten free, λακτόζη κλπ).
  • Μπουφές με ιδιαιτερότητες (διαβητικών, vegan, vegetarian, glouten free, λακτόζη κλπ).
  • Παιδικό μενού (σερβιριστό μενού, μπουφέ)
  • Μενού a la carte ( Δημιουργία καταλόγου σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης )
  • Διαιτητικό μενού – Διατροφικοί συνδυασμοί
  • Μενού Εκδηλώσεων (Συνέδριο, γάμος, βάπτιση, παιδικό πάρτι/Σερβιριστώ μενού – μπουφέ – meat B B Q – fish B B Q - coffee breaks – Lunch Brands – Θεματικές βραδιές πχ. Ασιατική, Μεξικάνικη, Από τα νησιά του Αιγαίου κλπ.)
  • Μενού προσωπικής εορτής (γενεθλίων, ονομαστικής)
  • Μενού και στήσιμο μπουφέ (Πρωϊνό, Μεσημεριανό, Δείπνο)
  • Κρητικό πρωινό
  • Ελληνική – Κρητική Κουζίνα (σερβιριστό μενού, μπουφέ)
  • Δημιουργική Κρητική κουζίνα ( από όλες της περιοχές της Κρήτης )
  • Ιταλική Κουζίνα (σερβιριστό μενού, αντιπάστο, μπουφέ)
  • Μενού a la carte Ιταλικού Εστιατορίου
  • Ασιατική Κουζίνα (σερβιριστό μενού, μπουφέ)
  • Μενού ala carte Ασιατικού Εστιατορίου
  • Μεξικάνικη κουζίνα (σερβιριστό μενού, μπουφέ)
  • Μενού ala carte Μεξικάνικου Εστιατορίου
  • Εκπαίδευση ομάδων σε μεγάλες κουζίνες με βάση τα job descriptions

 papadakis

Loading...

Γραφείο Διασύνδεσης

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΚΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων αποτελεί για εμάς ίσως την πλέον σημαντική οργανωτική δομή. Αναλαμβάνει την ανάπτυξη δημιουργικών σχέσεων με Αναπτυξιακούς Φορείς, με επαγγελματικές συλλογικότητες, με τη Τοπική Αυτοδιοίκηση σε μια λογική ανίχνευσης αναγκών αλλά και προοπτικών συνεργασίας Λειτουργεί ως:

  • Βασικό εργαλείο για τη δημιουργία ενός τοπικού δικτύου σύνδεσης των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού με τις ανάγκες των επιχειρήσεων
  • Υποστηρικτική δομή πληροφόρησης και σύνταξης των ατομικών σχεδίων δράσης των ανέργων και των καταρτιζομένων μας
  • Βασικός πυλώνας δημιουργίας επιστημονικών ομάδων έργου για τη σύνταξη και την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων Κατάρτισης και Εκπαίδευσης